Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Wizz Air ook naar Boedapest vanaf Maastricht

| Geen reacties

Burcht van Boeda in Boedapest

De burcht van Boeda in Boedapest – foto: Pank Seelen

Het duurt nog even voordat de eerste vlucht vertrekt maar Wizz Air gaat vanaf 15 mei 2015 naar Boedapest vliegen vanaf Maastricht. De Hongaarse luchtvaartmaatschappij gaat vier maal in de week vliegen naar de hoofdstad van Hongarije.

Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag zal er vanaf Maastricht worden gevlogen naar Boedapest. Dit zal de tweede lijndienst worden van Wizz Air vanaf Maastricht. Eerder heeft de maatschappij al bekendgemaakt dat ze vanaf 28 oktober 2014 gaan vliegen naar de Poolse stad Katowice.

Wizz Air mikt met de nieuwe route naar Boedapest zowel op zakelijke reizigers als toeristen. De miljoenenstad, gelegen aan weerszijden van de Donau, is een hippe bestemming voor een stedentrip. De stad wordt gekenmerkt door prachtige gebouwen, warmwaterbaden, oude bruggen en natuurlijk de al genoemde grote rivier. De Donau deelt de stad in twee delen, met op de westoever Boeda en Óbuda en op de oostelijke oever Pest.

Tickets voor de vluchten van Maastricht naar Boedapest zijn er vanaf € 19,99. Zo wordt een stedentrip naar Boedapest wel heel voordelig! Combineer de vlucht met een voordelige hotelkamer en uw stedenreis begint prima. De tickets boekt u makkelijk via WTC.nl – World Ticket Center.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.