Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Vueling gaat volgend jaar naar Barcelona vliegen

| Geen reacties

Vueling vanaf Maastricht

Vueling gaat vanaf Maastricht vliegen – foto: Matteo Arrotta

In 2016 zal de Spaanse prijsvechter Vueling vanaf Maastricht gaan vliegen naar Barcelona. Twee maal in de week zal er gedurende het zomerseizoen gevlogen worden naar de populaire Catalaanse hoofdstad.

Maandag en donderdag
De eerste vlucht is op donderdag 2 juni 2016. Vervolgens zal elke maandag en donderdag vanaf Maastricht naar Barcelona worden gevlogen. De goedkoopste tickets kosten € 24,99 voor een enkele reis.

Misschien ook in de winter
Directeur Sander Heijmans van Maastricht Aachen Airport denkt dat de vluchten mogelijk ook tijdens de winterdienstregeling uitgevoerd gaan worden. Volgens hem kan Vueling bij voldoende belangstelling kiezen om ook in de winter naar Barcelona te blijven vliegen.

Ryanair
Met de vluchten gaat Vueling de concurrentie aan met Ryanair. Deze luchtvaartmaatschappij biedt vanaf Maastricht vluchten aan naar Girona. De luchthaven van Girona wordt vaak gebruikt als startpunt voor een citytrip naar Barcelona.

Ticket en hotel boeken
Tickets voor de vluchten naar Barcelona boekt u eenvoudig en voordelig via WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel zoekt u via Trivago.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.