Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Vluchten van Maastricht naar Katowice gestart

| Geen reacties

Vandaag is Wizz Air gestart met vluchten van een naar Katowice. Om 13:20 uur kwam het eerste toestel van de Hongaarse prijsvechter aan op het vliegveld van Maastricht. Twan Beurskens, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Limburg, verwelkomde de eerste passagiers en de bemanning. Vervolgens ging het Airbus-toestel met 141 passagiers weer terug naar Katowice.

De lijndienst naar Katowice in Polen is de eerste van Wizz Air vanaf Maastricht. In 2015 worden daar nog vluchten naar Boedapest aan toegevoegd.

Maastricht Aachen Airport is blij met de nieuwe vluchten. Sander Heijmans van de luchthaven: “We zijn verheugd dat Wizz Air vanaf vandaag is gestart met vluchten naar Maastricht Aachen Airport en dat we de eerste passagiers uit Katowice konden verwelkomen. Maastricht Aachen Airport kijkt uit naar een vruchtbare relatie met Wizz Air in de komende jaren. We zijn dan ook blij dat vanaf zomerseizoen 2015 Wizz Air onze luchthaven ook vier maal per week met Boedapest zal gaan verbinden. De boekingen op de route naar Katowice zijn veelbelovend en ik heb er alle vertrouwen in dat deze nieuwe bestemming een succes zal worden”.

Tickets voor de vluchten van Maastricht naar Katowice zijn met een vanafprijs van € 9,99 (inclusief toeslagen en één stuks handbagage) heel voordelig. U boekt via WTC.nl – World Ticket Center. Wizz Air verzorgt de vluchten twee maal in de week, op dinsdag en zaterdag. Vanaf 28 maart 2015 wordt er gevlogen op de maandag en zondag.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.