Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Vliegen vanaf Maastricht

| 2 reacties

Uw vakantie begint al op het vliegveld met vliegen vanaf Maastricht. Wat is er nu handiger dan uw vakantie te beginnen vanaf een vliegveld in de buurt? Geen lange reistijd, niet midden in de nacht vertrekken, makkelijk parkeren en een overzichtelijk vliegveld.

Zonvakantie vanaf Maastricht
Vertrek vanaf vliegveld Maastricht naar de zon in Turkije, Spanje, Griekenland, Bulgarije, Cyprus, Egypte, Macedonië, Italië, Tunesië of Portugal.

Corendon biedt steeds meer reizen aan vanaf Maastricht. Inmiddels staat de teller al op 20 bestemmingen vanaf Maastricht.

Ryanair vanaf Maastricht
Naast Corendon vliegt ook Ryanair vanaf Maastricht. Ryanair vliegt naar Bari in Italië, Malta en de Spaanse bestemmingen Alicante en Girona (Barcelona).

De losse vluchten van Ryanair zijn ideaal als start voor een zelf samengestelde reis. Met een hotel of appartement en een huurauto heeft u een complete en goedkope vakantie.

2 reacties

  1. Leuk weer van Maastricht naar Faro vliegen
    Heb geboekt voor Albufeira

  2. Ik zie er vanaf omdat ik zoveel slechte beoordelingen lees , helaas gaat dit over corendon
    Inderdaad , eindelijk van af maastricht, nu wordt het toch luik , nooit problemen , hoop dat corendon beter beoordelingen krijgt en zich verbeterd in de toekomst, uiteraard waren er ook goede beoordelingen maar het totaalplaatje is dat ik het niet vertrouw.
    Een vakantie moet een vakantie zijn , niet een horror.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.