Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Vliegen vanaf Maastricht

| 2 reacties

Uw vakantie begint al op het vliegveld met vliegen vanaf Maastricht. Wat is er nu handiger dan uw vakantie te beginnen vanaf een vliegveld in de buurt? Geen lange reistijd, niet midden in de nacht vertrekken, makkelijk parkeren en een overzichtelijk vliegveld.

Zonvakantie vanaf Maastricht
Vertrek vanaf vliegveld Maastricht naar de zon in Turkije, Spanje, Griekenland, Italië, Tunesië of Portugal.

Van april tot en met oktober verzorgt Corendon vluchten naar twaalf bestemmingen. Het gaat om Antalya (Turkije), Faro (Portugal), Kreta (Griekenland), Zakynthos (Griekenland), Rhodos (Griekenland), Corfu (Griekenland), Kos (Griekenland), Ibiza (Spanje), Enfidha (Tunesië), Alghero op Sardinië (Italië) en Catania en Trapani beiden op Sicilië (Italië).

Ryanair vliegt het hele jaar door vanaf Maastricht naar Alicante. Daarnaast vliegt Germania tweemaal in de week vanaf Maastricht naar Mallorca.

Stedentrip vanaf Maastricht
Wilt u liever een stad bezoeken? Ook dat kan vanaf Maastricht met lijnvluchten naar Girona (Barcelona) en Bari. De vluchten worden verzorgd door Ryanair.

Deze losse vluchten zijn ideaal als start voor een zelf samengestelde reis. Met een hotel of appartement en een huurauto heeft u een complete en goedkope vakantie.

2 reacties

 1. Leuk weer van Maastricht naar Faro vliegen
  Heb geboekt voor Albufeira

  View Comment
 2. Ik zie er vanaf omdat ik zoveel slechte beoordelingen lees , helaas gaat dit over corendon
  Inderdaad , eindelijk van af maastricht, nu wordt het toch luik , nooit problemen , hoop dat corendon beter beoordelingen krijgt en zich verbeterd in de toekomst, uiteraard waren er ook goede beoordelingen maar het totaalplaatje is dat ik het niet vertrouw.
  Een vakantie moet een vakantie zijn , niet een horror.

  View Comment

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Reken uit (om spam tegen te gaan) *