Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Vanaf Maastricht naar Berlijn

| Geen reacties

Vanaf eind maart 2011 kunt u met prijsvechter Germanwings vanaf Maastricht naar Berlijn vliegen. In Berlijn zijn veel overstapmogelijkheden. Er zullen twaalf vluchten per week worden aangeboden. Van maandag tot en met vrijdag zijn er twee vluchten naar Berlijn en in het weekend op zaterdag en zondag één vlucht.

Ideaal voor zakenafspraken
Om 8:30 uur vertrekt door de week een Airbus A319 vanaf Maastricht. Dit vliegtuig is dan eerder op de dag om 6:45 uur al vertrokken vanaf Berlijn-Schönefeld. Ideaal voor de zakenreiziger die op één dag op en neer wil vliegen naar Berlijn is het vertrek rond 18:00 uur vanaf Berlijn. Dit vliegtuig gaat rond 20:00 uur vanaf Maastricht weer terug naar Berlijn.

Ook aantrekkelijk voor toeristen
Door de vluchten in het weekend en de scherpe prijzen zullen de vluchten naar Berlijn zeker ook toeristen trekken. De vluchten zullen al beschikbaar zijn vanaf € 19,99. In zo’n 30 minuten is de reiziger vanaf Berlijn-Schönefeld met de trein, taxi of bus in hartje Berlijn.

Dochter van Lufthansa
Voor Germanwings is het aanbieden van vluchten vanaf Maastricht de eerste stap op Nederlandse bodem. De Duitse prijsvechter is een dochterbedrijf van Lufthansa.

Door de invoering per 1 januari 2011 van een vliegbelasting in Duitsland zag de luchtvaartmaatschappij zich gedwongen uit te kijken naar alternatieven. Reizigers kunnen volgens Germanwings geld besparen door vanaf Maastricht Aachen Airport te vliegen in plaats van het nabijgelegen Keulen/Bonn. Dit vliegveld is de thuisbasis van Germanwings.

Doorverbindingen
Via Berlijn-Schönefeld wordt passagiers uit Maastricht doorverbindingen aangeboden naar de Germanwings-bestemmingen Moskou, Stockholm, Stuttgart, Istanbul, Izmir en Split.

Boeken
een vlucht naar Berlijn zoeken »
een hotel in Berlijn zoeken »

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.