Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Turkije vanaf Maastricht

Ga vanaf Maastricht op vakantie naar Turkije. Vanaf april 2017 vliegt Corendon vanaf Maastricht naar Antalya. Naast een vakantie in Antalya zijn de vluchten ook een prima startpunt voor een vakantie in de regio. Onder vakantiegangers zijn Alanya, Kemer, Side en Belek populair.

Vluchtschema vanaf Maastricht
De eerste vlucht van Corendon naar Antalya zal op 20 april 2017 zijn. Daarna wordt elke donderdag en zondag gevlogen. Er wordt, op zowel de heen- als terugvlucht, gevlogen zonder een tussenlanding. De laatste vlucht is gepland op 22 oktober 2017.

Antalya en de regio
Antalya is een grote badplaats in het zuidwesten van Turkije aan de Middellandse Zee. De stad is gelegen aan de Turkse Rivièra. Antalya staat bekend om twee stranden: Konyaalti beach, een strand met kiezelstenen en Lara beach, een zandstrand. In de regio van Antalya bevinden zich onder andere de steden Alanya, Kemer, Side en Belek.

De Turkse Rivièra is populair bij toeristen door de prachtig lange zandstranden, de vele en goede toeristische voorzieningen, de historische bezienswaardigheden en de mooie natuur.

Kaart van Antalya en omgeving

Vakantie vanaf Maastricht boeken
Een complete vakantie naar Turkije met vertrek vanaf Maastricht boekt u rechtstreeks bij Corendon. Een vakantie naar Turkije hoeft niet duur te zijn. U boekt al een vakantie vanaf Maastricht van acht dagen voor 259 euro.

Eén reactie

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.