Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Spanje vanaf Maastricht

U kunt vanaf Maastricht naar drie Spaanse bestemmingen vliegen. Ryanair verzorgt vanaf het voorjaar vluchten naar Girona (Barcelona) en het hele jaar door naar Alicante. Daarnaast verzorgt Germania vanaf mei 2017 vluchten naar Palma de Mallorca.

Alicante
Alicante ligt aan de Costa Blanca en maakt deel uit van de autonome regio Valencia. Ryanair vliegt vanaf Maastricht naar Alicante-Elche Airport. Dit vliegveld is een goed startpunt voor een zonvakantie aan de Costa Blanca. Of u bezoekt de stad Alicante en de nabijgelegen stad Murcia.

Ryanair vliegt in de winter twee maal in de week naar Alicante. Ze doen dit op maandag en vrijdag. Vanaf 29 maart 2017 komt daar een vlucht op de woensdag bij.

Een ticket voor de vluchten van Ryanair naar Alicante boekt u eenvoudig en voordelig via WTC.nl – World Ticket Center. U wilt natuurlijk ook op een mooie en niet al te dure plek overnachten. Boek daarom een hotelkamer of een appartement.

Girona (Barcelona)
Ook voor een stedentrip naar de prachtige stad Barcelona kunt u vertrekken vanaf Maastricht. Barcelona trekt elk jaar weer miljoenen toeristen. Die komen naar de stad vanwege het goede weer, de vele bezienswaardigheden, het lekkere eten, de zee en een prima atmosfeer.

Ryanair vliegt vanaf Maastricht naar het vliegveld van Girona. Vluchten naar dit vliegveld zijn een goed begin van een stedentrip naar Barcelona. In vijf kwartier bent u met de bus in het centrum van Barcelona. De vertrektijden van de bus sluiten aan op de vluchten van Ryanair. Meer over de vluchten, Girona en Barcelona leest u op onze speciale pagina.

Palma de Mallorca
Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Deze eilandengroep ligt in de Middellandse Zee. Mallorca heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

De Duitse luchtvaartmaatschappij Germania is in mei 2017 begonnen met vluchten vanaf Maastricht naar Palma de Mallorca. Er wordt gevlogen op woensdag en zaterdag. Op 28 oktober gaat het laatste vliegtuig voor 2017 richting Mallorca.

Tickets voor de vluchten van Germania naar Mallorca boekt u via WTC.nl -World Ticket Center. Een voordelige accommodatie op het eiland zoekt u via Trivago.nl.

Eén reactie

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.