Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Ryanair vervoert 1.111.111ste passagier vanaf Maastricht

| Geen reacties

Vanmorgen was er een klein feestje op vliegveld Maastricht. Ryanair zag passagier nummer 1.111.111 vertrekken vanaf het vliegveld. Dit was voor de luchtvaartmaatschappij aanleiding om de passagier die de 1.111.111ste ticket had gekocht in het zonnetje te zetten.

De 25-jarige Duitse Kathrin Emunds, die samen met haar vriend op het vliegtuig naar Dublin stapte, kreeg van Ryanair een tegoedbon voor twee nieuwe vluchten. Marketingmedewerker Svenja Damzog van Ryanair gaf aan blij verrast te zijn met het grote aantal passagiers dat vanaf Maastricht vliegt. “Wij zijn heel trots om nu al passagier nummer 1.111.111 op Maastricht Aachen Airport te mogen verwelkomen. Wij zien een succesvolle toekomst tegemoet op onze eerste Nederlandse basis.”

Sinds de zomer van 2007 vliegt Ryanair vanaf Maastricht en sinds december vorig jaar heeft ze een permanente basis op het vliegveld. Ryanair biedt 15 bestemmingen vanaf Maastricht aan. Het gaat om bestemmingen in Spanje (Allicante, Girona, Malaga, Mallorca en Tenerife), Italië (Bari, Bergamo, Pisa, Tranpani en Treviso), Portugal (Faro en Porto), Frankrijk (Brive), Engeland (Londen) en Ierland (Dublin).

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.