Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Ryanair vanaf Maastricht

Ryanair vanaf MaastrichtVanaf Maastricht vliegt Ryanair naar vier Europese bestemmingen. Zo kunt u vanaf vliegveld Maastricht genieten van een voordelige vakantie. Ryanair vliegt vanaf Maastricht naar Malta, Alicante en Girona in Spanje en Bari in Italiƫ.

Naar Alicante en Malta wordt het hele jaar door gevlogen, dus in de zomer en winter. Ryanair vliegt naar Girona bij Barcelona en Bari alleen tijdens de zomerdienstregeling. Die begint in maart en de laatste vluchten zijn eind oktober.

Vluchtschema Ryanair vanaf Maastricht
Alicante
* maandag en vrijdag (ook in de winter)
* ook op woensdag in de zomer

Girona (Barcelona)
* dinsdag en zaterdag

Bari
* woensdag en zondag

Malta
* maandag en vrijdag (ook in de winter)

Tickets Ryanair
Een ticket voor de vluchten van Ryanair vanaf Maastricht schaft u eenvoudig en voordelig aan via WTC.nl – World Ticket Center.

Hieronder heeft u ook de mogelijkheid te zoeken naar een ticket voor de vluchten van Ryanair. Als vertrekluchthaven tikt u Maastricht in op de plek waar nu Eindhoven staat.

27 reacties

 1. Wij vlogen jaren met Ryanair vanaf Maastricht Airport naar Reus in Spanje. Nu alleen nog naar Girona, wat betekent, dat we in Spanje nog drie uur moeten rijden voor we op de plaats van bestemming zijn. Nu moeten we naar Belgie of Duitsland rijden en geven we daar ons geld uit.. Waarom zijn de vluchten naar Reus gestopt? De vliegtuigen zaten altijd vol. Veel mensen, die ik ken zitten met dit probleem.
  Het is toch zonde m deze mensen nu naar het buitenland te laten gaan. Als Maastricht Airlines op deze lokatie zou gaan vliegen hebben ze een flink aantal vaste klanten erbij.

 2. Jammer dat Ryanairs plan om op Cagliari Sardinie te vliegen niet doorgaat. Nu gaat alle verkeer via Koln of Dusseldorf jammer van alle inkomsten die dit voor Limburg met zich had kunnen meebrengen en extra werkplaatsen die er van zouden komen.

 3. Ik vind het ook jammer dat Ryanair niet meer vanuit Maastricht vliegt op Malaga,hoewel ik toch 3 tot 6 maal per jaar deze vluchten vanuit MAA nam, zaten de vliegtuigen toch redelijk vol.
  Nu moet ik (vanuit Genk) steeds naar Eindhoven of Weeze-Duitsland,wat toch wat scheelt in tijd.
  Hoewel er toch diverse vluchten naar Spanje zijn,vraag ik me af waarom Malaga niet meer tot deze populaire bestemming behoort!
  Ik heb ook al gemaild naar Ryanair en deze reageerde dat deze in beraad was,maar tot op heden nog geen resultaat voor Maastricht-Malaga.

 4. Hallo even een vraagje hoeveel uren van te voren moet ik op het vliegveld zijn om in te checken

  grt.Norbert

  • Volgens de website van Ryanair moet u ten minste 30 minuten voor vertrek bij de boardinggate aanwezig zijn. De balie gaat 20 minuten voor vertrek dicht.

   Heeft u bagage bij u die ingecheckt moet worden dan moet u eerder aanwezig zijn. Twee uur voor vertrek gaan de balies voor het inleveren van tassen open. Het wordt door Ryanair sterk aanbevolen de bagage vroeg in te checken. De balies voor het inleveren van tassen gaan 40 minuten voor de geplande vertrektijd dicht. U kunt deze regels hier nalezen op de website van Ryanair.

 5. Vanaf welke datum in 2015 zijn de zomervluchten Maastricht-Tenrife Sth vanaf 30 maart te boeken?

 6. Vanaf welke datum zijn de zomervluchten Maastricht/Palma de Mallorca te boeken in 2015

 7. Waarom zijn de vluchten geschrapt van Maastricht naar Palma de Mallorca, reuze zonde weer dat jullie deze vlucht niet meer aanbieden šŸ™

 8. Hallo,

  Wordt er niet meer gevlogen van Maastricht naar Faro in 2016?

 9. Goedendag,
  Kunt u aangeven of Ryanair in 2016 ook naar Porto blijft vliegen?
  Op dit moment worden wel al vluchten vanaf Eindhoven aangeboden.
  Ik wil namelijk begin mei vanuit Porto naar Santiago gaan lopen. Ivm de planning hiervoor is het van belang om tijdig te boeken.
  Alvast bedankt voor uw medewerking.
  Met vriendelijke groet,
  Chris

 10. Jammer, zelfs de vluchten naar Italiƫ ( milaan ) zijn gestopt.
  Zeer spijtig van een vluchthaven die mooie vluchten schrapt.
  Nu ipv 20 min rijden, naar 1 uur en zelfs naar Duitsland.
  Jammer vond het heel makkelijk om vanaf Maastricht te reizen.

 11. Zijn er geen vluchten meer vanuit Maastricht naar Faro? Dit zou pas heel spijtig zijn šŸ™

 12. Vind het niet leuks dat niet op Reus gevlogen wordt…
  Moet nu als alleenstaande vrouw naar Eindhoven rijden, terwijl Maastricht airport 10 min van mij vandaan ligt……
  Balen……..

 13. Jammer dat Ryanair zoveel vluchten vanaf Maastricht heeft geschrapt. Een paar jaar geleden kon je gewoon op weekend naar Porto, Geweldige tijd van vrijdagavond tot maandag middag. Vlucht was altijd goed bezet. Zonde …. Dat er helemaal niet meer naar Portugal wordt gevlogen vanaf Maastricht is al heel erg nu veel meer vakantiegangers voor dit land kiezen.

 14. Onbegrijpelijk dat de vluchten naar Faro in Portugal is geschrapt vanaf MAA. Vliegtuigen zaten altijd bomvol. Vanaf Eindhoven vertrekken is toch voor de meeste mensen heel onaantrekkelijk vanwege de ligging. Ryanair prijst zich zo uit de markt met concurrent Transavia.

 15. Vliegt Ryanair ook in 2017 naar Bari?

 16. Bestaat de mogelijkheid dat Ryanair in 2017 ook Ierland opneemt in de programmatie?

  • Vandaag heeft Ryanair de bestemmingen vanaf Maastricht voor 2017 bekendgemaakt. Helaas is hier geen bestemming in Ierland bij. In 2017 zal er, net als dit jaar, vanaf Maastricht gevlogen worden naar Girona, Alicante en Bari.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.