Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Ryanair schrapt zes bestemmingen

| Geen reacties

Ryanair zet het mes in de bestemmingen vanaf Maastricht. Volgend jaar zal de prijsvechter niet meer vliegen naar een zestal bestemmingen. De vluchten naar Pisa, Bergamo (Milaan), Brive, Venetië, Londen Stansted en Dublin worden geschrapt.

Vanaf maart 2014 zal er ook geen vliegtuig van Ryanair meer gestationeerd zijn op Maastricht Aachen Airport. Sinds dit jaar was het vliegveld het basisstation van dit vliegtuig.

Vreemd genoeg heeft de sluiting van de basis te maken met de groei van Ryanair. Ze richten zich nu ook op grotere luchthavens zoals het Belgische Zaventem. De vliegtuigen die daar voor nodig zijn moeten van andere luchthavens komen en er moeten vluchten worden geschrapt. Ryanair heeft 175 nieuwe Boeings besteld. Na de levering kunnen er misschien wel weer meer vluchten vanaf Maastricht komen.

In 2014 blijven er nog negen bestemmingen van Ryanair vanaf Maastricht over. Er wordt gevlogen naar Alicante, Bari, Faro, Girona (Barcelona), Malaga, Palma de Mallorca, Porto, Trapani en Tenerife.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.