Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Portugal vanaf Maastricht

Ga vanaf Maastricht op vakantie naar Portugal. In april 2017 start Corendon met vluchten vanaf Maastricht naar Faro. Dit is de hoofdstad van de Algarve. Deze streek is gelegen in het zuidoosten van Portugal. De prachtige kust en het zachte klimaat trekken het hele jaar door vakantiegangers.

Vluchtschema vanaf Maastricht
Op 19 april 2017 vliegt Corendon voor de eerste maal naar Faro. Tweemaal in de week, op woensdag en zaterdag, wordt er gevlogen. De laatste mogelijkheid om in 2017 vanaf Maastricht naar Faro te vliegen zal op 21 oktober zijn.

Algarve
Het landschap van de Algarve is zeer gevarieerd. Aan de westzijde van Faro zijn er rotsformaties met kleine strandjes en aan de oostzijde van Faro lagunes en kilometerslange zandige stranden. Het heuvelachtige binnenland, met als hoogste punt de 902 meter hoge Foia, is nog vrijwel niet ontdekt door toeristen.

Populaire plaatsen aan de kust zijn Albufeira, Portimão en Lagos. Het op zo’n 40 autominuten van het vliegveld van Faro gelegen Albufeira is de toeristische hoofdstad van de Algarve geworden.

Kaart van de Algarve

Vakantie vanaf Maastricht boeken
Een complete vakantie naar Portugal vanaf Maastricht boek u rechtstreeks bij Corendon. Een vakantie naar de Portugese Algarve hoeft niet duur te zijn. Voor vanaf 285 euro geniet u van een achtdaagse vakantie.