Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Met Flybe naar Londen vanaf Maastricht

| Geen reacties

Vanaf juli heeft Maastricht weer een lijndienst naar Londen. Op 10 juli start Flybe met vluchten naar Londen Southend. Er zal zes maal in de week gevlogen worden en de prijzen van een ticket zijn heel redelijk.

Tickets zijn te boeken vanaf € 34,99 inclusief toeslagen voor een enkele reis. Alle dagen van de week behalve zaterdag wordt er door Flybe gevlogen naar London Southend Airport. Dit vliegveld is door consumenten verkozen tot beste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk.

Er is een goede treinverbinding met het centrum van Londen. In 53 minuten bent u op London Liverpool Street Station. Het treinstation van het vliegveld ligt op maar 100 meter van de terminal. De trein vertrekt tot acht maal per uur.

Nadat Ryanair enkele maanden geleden bekend heeft gemaakt te stoppen met de vluchten vanaf Maastricht naar Londen Stansted is de komst van een nieuwe lijndienst naar Londen een mooie opsteker voor de luchthaven. Ryanair had te maken met een te magere bezetting van de vliegtuigen. Doordat Flybe vliegt met veel kleinere vliegtuigen zullen zij daar naar verwachting minder last van hebben. Flybe vliegt vanaf Maastricht met een ATR 72 met plaats voor 72 passagiers.

Vluchtschema
Maandag t/m vrijdag, vanaf 10 juli 2014 t/m 27 maart 2015
Londen Southend naar Maastricht
vertrek 8:10 uur
aankomst 10:25 uur

Maastricht naar Londen Southend
vertrek 10:50 uur
aankomst 10:55 uur

Zondag, vanaf 13 juli 2014 t/m 22 maart 2015
Londen Southend naar Maastricht
vetrek 8:30 uur
aankomst 10:45 uur

Maastricht naar Londen Southend
vertrek 11:10 uur
aankomst 11:15 uur

Alle tijden zijn lokale tijden.

Tickets boeken
Tickets voor de vluchten van Flybe vanaf Maastricht naar Londen boek u eenvoudig en goedkoop via WTC.nl – World Ticket Center.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.