Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Meer vluchten vanaf Maastricht naar Turkije

| Geen reacties

Side TurkijeVolgend jaar gaat Corendon het aantal vluchten naar het Turkse Antalya uitbreiden. Vanaf april 2018 voert Corendon wekelijks twee extra vluchten uit. Hierdoor kan er driemaal in de week, op maandag, woensdag en vrijdag, naar Antalya worden gevlogen.

Bestemmingen
Inclusief de twee extra vluchten vliegt Corendon vanaf april 2018 twintig keer per week naar dertien bestemmingen. Hierbij worden de vluchten van Corendon naar Faro in Portugal overigens als twee bestemmingen geteld. Vanaf deze luchthaven kan vakantie gevierd worden aan de Costa de la Luz in Spanje en in de Portugese Algarve.

Turkije populairder
De extra vluchten naar Antalya zijn een reactie op een sterke stijging van de boekingen. Volgens Corendon is Turkije weer terug van weggeweest als populaire vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen.

Turkse Rivièra
Antalya is gelegen aan de Turkse Rivièra. U kunt vakantie vieren in badplaatsen als Alanya, Belek, Side en Kemer. Antalya zelf is één van de mooiste steden van Turkije en heeft een indrukwekkende zeehaven en een historisch centrum.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.