Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Veel meer vakantiebestemmingen Corendon vanaf Maastricht

| Geen reacties

Corendon vanaf MaastrichtVanaf april 2018 gaat Corendon vanaf Maastricht naar elf bestemmingen vliegen. Dat is een forse uitbreiding van de aanwezigheid van Corendon op Maastricht. Nu wordt er nog naar drie bestemmingen gevlogen.

Acht nieuwe bestemmingen
Nieuw vanaf volgend jaar zijn Zakynthos, Corfu, Rhodos, Kos (allen Griekenland), Ibiza (Spanje), Enfidha (Tunesië) en Catania en Trapani beiden op Sicilië (Italië). Deze vluchten komen naast de al bestaande naar Faro (Portugal), Kreta (Griekenland) en Antalya (Turkije).

Per week zijn er in totaal zeventien vluchten vanaf Maastricht. Alle vluchten zijn rechtstreeks, zonder tussenstop op een ander vliegveld.

Eigen toestel op Maastricht
Corendon denkt komende zomer zo’n 70.000 vakantiegangers te vervoeren vanaf Maastricht Aachen Airport. Om al die passagiers te vervoeren stationeren ze een Boeing 737-800 uit de eigen vloot op het vliegveld.

Voordelen vliegen vanaf Maastricht
Steven van der Heijden van Corendon somt de voordelen van vliegen vanaf Maastricht op. “In Maastricht bieden we de vakantieganger grote voordelen, zoals gratis parkeren, voordelige tarieven, anderhalf uur van tevoren inchecken in plaats van de drie uur op Schiphol en nauwelijks wachtrijen.”

België en Duitsland
Hoewel Corendon verwacht dat het merendeel van de passagiers uit Nederland komt (zo’n 60 procent komt uit Limburg, Noord-Brabant of Gelderland), mikt Corendon ook op reizigers uit België en Duitsland.

Boeken vakantie
Vakanties met vertrek vanaf Maastricht zijn te boek op corendon.nl.

Door nu al een vakantie voor 2018 te boeken bent u zeker van een ruime keus in accommodaties. Bovendien profiteert u van een vroegboekkorting die behoorlijk op kan lopen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.