Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Maastricht Airport krijgt snel extra parkeerplaatsen

| Geen reacties

Door een sterke toename van het aantal passagiers is er vaak een tekort aan parkeerplaatsen bij Maastricht Aachen Airport. Om dit op te lossen komt er een nieuwe parkeergarage en als noodoplossing een tijdelijk parkeerterrein.

Gratis parkeren
De nieuwe vluchten van Corendon zijn met name de veroorzaker van het tekort. Klanten van Corendon kunnen gratis parkeren op parkeerlocatie P2 nabij vliegveld Maastricht. Er zijn nu 1.200 parkeerplekken beschikbaar die regelmatig allemaal bezet zijn.

Parkeergarage
Er wordt nu gewerkt aan plannen voor een nieuwe parkeergarage met plaats voor 6.000 auto’s. Voor de zomer van 2019 moet de bouw zijn afgerond.

Tijdelijke parkeerplaats
Om totdat de parkeergarage klaar is het parkeerprobleem bij het vliegveld op te lossen komt er een tijdelijke parkeerplaats met 1.000 plaatsen. Deze parkeerplaats wordt voorzien van slagbomen en beveiligd. Ook komt er een shuttlebus om passagiers naar de terminal te brengen.

Alternatieven
Vliegt u niet met Corendon en kunt u daardoor geen gebruik maken van het gratis parkeren dan kunt u ook kiezen voor een alternatieve parkeerlocatie. Parkos vergelijkt de bedrijven die een parkeerplek buiten vliegveld Maastricht aanbieden.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.