Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

KLM komt met bus van Maastricht naar Schiphol

| Geen reacties

KLM-bus Maastricht-SchipholVanaf 9 juni gaat KLM met een bus passagiers van Maastricht naar Schiphol vervoeren. Zo kunnen reizigers makkelijk, comfortabel en goedkoop hun vliegreis vanaf Schiphol beginnen.

Gratis en geen parkeerplek nodig
Het vervoer met de KLM-bus is gratis. Zo kan er fors bespaart worden op de kosten voor een treinkaartje of de benzinekosten. Bovendien is er door te kiezen voor de bus natuurlijk ook geen, vaak dure, parkeerplek in de buurt van Schiphol nodig.

Dienstregeling KLM-bus
De bus vertrekt vanaf de achterzijde van het Centraal Station in Maastricht (Meerssenerweg) en Maastricht Aachen Airport (Vliegveldweg). Er is een tussenstop bij Eindhoven Airport.

Tweemaal per dag, zeven dagen in de week gaat de KLM-bus van Maastricht naar Schiphol. Ook tweemaal per dag gaat er een bus van Schiphol naar Maastricht. De dienstregeling is te vinden op klm.nl/busservice.

Ticket
Alleen passagiers die gaan vliegen met KLM, Air France of Delta Air Lines kunnen gebruikmaken van de bus. Het is de bedoeling dat er een ticket wordt geboekt met Maastricht als vertrekpunt.

Als u al een ticket heeft vanaf Schiphol en u wilt toch met de bus van Maastricht naar Schiphol, dan kunt contact opnemen met de verkoper van het ticket. Deze reisagent kan de KLM Busservice gratis toevoegen aan uw boeking.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.