Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Griekenland vanaf Maastricht

Ga vanaf Maastricht naar Griekenland op vakantie. Met ingang van eind april 2017 gaat Corendon vanaf Maastricht naar Heraklion op Kreta vliegen. Kreta is een populaire vakantiebestemming. De meeste reizigers naar Kreta willen genieten van de zon, de zee en de ontspannen sfeer.

Vluchtschema vanaf Maastricht
Vanaf 21 april 2017 vliegt Corendon vanaf Maastricht naar Heraklion. De vluchten zijn zowel op de heen- als terugreis zonder tussenstop. Er wordt tweemaal in de week gevlogen, op maandag en vrijdag. De laatste vlucht voor 2017 zal op 23 oktober zijn.

Het eiland Kreta
Kreta is van de Griekse eilanden verreweg de populairste vakantiebestemming. Kreta is geliefd door het klimaat en overblijfselen van een geschiedenis die teruggaat naar de Minoïsche tijd.

Kreta is het grootste Grieks eiland met een lengte van 390 kilometer en een breedte die varieert tussen 12 en 70 kilometer. Het eiland is zo groot dat ondanks de populariteit er nog makkelijk rustige plekjes te vinden zijn. De meeste toeristen verblijven aan de noordkust van Kreta in plaatsen als Chersonissos, Rethymnon, Chania en Agios Nikolaos.

De aantrekkingskracht van Kreta wordt veroorzaakt door het klimaat, de resten van een lange geschiedenis en het landschap. Kreta heeft droge, hete zomers en milde regenrijke winters. Een paar voorbeelden van de gemiddelde temperatuur overdag: mei 24 graden, juni 28 graden, juli 29 graden, augustus 30 graden, september 27 graden en oktober 24 graden. Behalve de aangename temperaturen heeft Kreta de zonaanbidders een helderblauwe zee en fraaie zandstranden te bieden.

Cultuurliefhebbers vinden op Kreta ook veel van hun gading. Er zijn vele overblijfselen van de Minoïsche cultuur en ook latere overheersers van het eiland hebben hun sporen nagelaten. Bent u natuurliefhebber dan spreken de ruige gebergten, uitgestrekte hoogvlakten, kleine baaien en prachtige natuurgebieden u vast aan.

Kaart van Kreta

Vakantie vanaf Maastricht boeken
Een complete vakantie naar Kreta met vertrek vanaf Maastricht boekt u rechtstreeks bij Corendon. Een vakantie naar Kreta hoeft niet duur te zijn. U boekt al vanaf 229 euro een achtdaagse vakantie op het Griekse eiland.

10 reacties

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.