Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Eerst nog geen vluchten Maastricht Airlines

| Geen reacties

Maastricht Airlines heeft zijn eerste vlucht uitgesteld naar 1 mei. De nieuwe luchtvaartmaatschappij was van plan om vanaf 25 maart te gaan vliegen vanaf Maastricht. Het uitstel komt door de late levering van het eerste vliegtuig. Bij de Fokker 50 uit 1994 werd corrosie geconstateerd.

Inmiddels is gestart met de reparatie en Maastricht Airlines denkt dat ze op 1 mei de eerste vlucht kunnen uitvoeren. Er wordt dagelijks gevlogen tussen Maastricht en Amsterdam, Berlijn en München.

Hamid Kerboua, de directeur van Maastricht Airlines, geeft tegenover Dagblad De Limburger toe dat de belangstelling voor de vluchten vanaf Maastricht nog niet overweldigend is. Voor sommige vluchten tot 1 mei was nog geen enkele boeking binnengekomen. “Mensen willen schijnbaar eerst de kat uit de boom kijken”, aldus Kerboua.

Wilt u met Maastricht Airlines vliegen naar Amsterdam, Berlijn of München dan kunt u eenvoudig boeken via World Ticket Center. In tegenstelling tot de website van Maastricht Airlines kunt u hier ook betalen met iDEAL. Het is goed om te weten dat op de site van World Ticket Center de vluchten van Maastricht Airlines aangegeven worden als vluchten van W2 FlexFlight Aps.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.