Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Corfu vanaf Maastricht

| Geen reacties

Deze zomer is het mogelijk om vanaf Maastricht te vliegen naar Corfu. Vandaag werd bekend dat vanaf 17 juli 2015 Aegean Airlines elke vrijdag naar het Griekse eiland gaat vliegen. De laatste vlucht zal op 9 oktober 2015 zijn.

Aegean Airlines
Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij en werd in 2014 verkozen tot beste regionale maatschappij van Europa. Voor de vluchten vanaf Maastricht wordt gebruik gemaakt van een Airbus A320 met 174 stoelen. Op de terugvlucht zal er een tussenstop zijn op vliegveld Eelde.

Vluchtschema
Iedere vrijdag van 17 juli tot en met 9 oktober 2015 worden de vluchten uitgevoerd. De rechtstreekse vlucht van Maastricht naar Corfu vertrekt om 11.20 uur en aankomst is dan om 15.15 uur. Dit is lokale tijd. Op Corfu is het één uur later dan in Nederland.

De terugvlucht met een tussenstop op vliegveld Eelde vertrekt om 7.10 uur. Om 10.35 uur bent u weer op het vliegveld van Maastricht.

Tickets en verblijf
Er worden alleen losse tickets voor de vluchten verkocht. U kunt dus uw eigen reis samenstellen en bent niet afhankelijk van het aanbod van touroperators.

Een ticket boekt u via WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel op Corfu zoekt u makkelijk bij Trivago.nl.

Corfu
Corfu is het meest noordelijk gelegen eiland in de Ionische Zee. De Ionische Eilanden liggen voor de Griekse westkust en zijn de groenste en vruchtbaarste eilandengroep van Griekenland.

Corfu kent beschutte baaien, bruisende badplaatsen en traditionele dorpjes in de heuvels. In de baaien zijn grindstranden te vinden. De baaien zijn ideaal om te snorkelen. In de talloze oude dorpjes vindt u nog de typische Griekse sfeer. De hoofdstad van het eiland, Corfu-stad, heeft gezellige boulevards en vele kleine straatjes met restaurants, terrassen en winkeltjes.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.