Vliegen vanaf Maastricht

begin uw vakantie vanaf vliegveld Maastricht

Corendon vanaf Maastricht naar Sardinië

| Geen reacties

Sardinië vanaf MaastrichtCorendon gaat vanaf april 2018 vanaf Maastricht naar het vliegveld van Alghero op Sardinië vliegen. De aankondiging van deze nieuwe bestemming volgt op het eerder deze maand bekendmaken van een forse uitbreiding van het aantal vluchten van Corendon vanaf Maastricht.

Twaalf bestemmingen
Met de vluchten naar het Italiaanse eiland erbij gaat Corendon in de zomer van 2018 naar twaalf bestemmingen vanaf Maastricht vliegen. Doordat Corendon minder nachtvluchten vanaf Schiphol uit mag voeren stationeren ze één van haar vijf vliegtuigen, een Boeing 737-800, op Maastricht. Hiermee worden ook de vluchten naar Alghero uitgevoerd.

Wekelijkse vlucht
Van begin april tot november wordt één maal per week naar Sardinië gevlogen. De vliegtijd vanaf Maastricht is zo’n 2,5 uur.

Castelsardo
In Castelsardo, een middeleeuws burgstadje, biedt Corendon twee accommodaties aan. U kiest voor een verblijf in het Pedraladda Hotel of het Castelsardo Resort Village. Beide all inclusive hotels hebben vier sterren.

Castelsardo Resort Village is een geheel gerenoveerd resort, met een groot zwembad en privéstrand, gelegen aan een idyllische baai en tegen een heuvel aangebouwd. Hierdoor heeft vrijwel iedere kamer zeezicht.

Vanaf 399 euro all inclusive
Een complete achtdaagse vakantie naar Sardinië vanaf Maastricht is te boeken vanaf 399 euro. Dit is voor de vlucht, transfer, accommodatie en verzorging op basis van all inclusive.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.